Vi överlevde vintern!

Sommar och sol är på väg, och även om jag älskar – älskar! – västkusten så måste jag erkänna att vintern inte är den bästa tiden att bo här. Men nu är vi inne i maj, och det börjar verkligen bli härligt att leva här igen. Solen tittar fram, det grönskar och fåglarna är på väg tillbaka. Varje vår och sommar får jag en rejäl påminnelse om varför jag fortsätter att bo här under vintern. Men även vintertid kan det ju vara riktigt fint här, om än lite väl råkallt. Havsvindar är inte att leka med, det vet varje västkustbo. Visst kan det blåsa på östkusten också, men definitivt inte på samma kyliga och bitande – och våta! – sätt. Å andra sidan, vi har en bättre sommar!

Tid att mysa
Vintern är en tid då vi helst stannar inomhus, gärna under en filt i soffan, eller helt enkelt i sängen, och den sängen tänkte jag berätta lite om nu, bättre sent än aldrig. Det var nämligen så att vi i höstas, när det började bli ruggigt, bestämde oss för att det nog kunde vara värt att köpa en varm, skön och stor säng som vi skulle kunna mysa i under vintern. För vi visste ju hur det skulle bli. Vi kollade in sängar hos trademax.se, och där fanns det mycket att välja mellan minsann!

Oj vad billigt det blev!
Vi hade på förhand bestämt oss för att inte snåla, utan köpa en riktigt stor och fin säng, även om det skulle bli dyrt. Men kors i taket! Vi hittade en väldigt fin och stor kontinentalsäng, 180 cm bred och 200 cm lång, och den var inte alls dyr – inte ens 4,000 kronor när vi köpte den. Passande nog heter sängen Happy, och det kan vi säga, den har gjort oss glada i vinter. Varm, stor och bekväm, så att man aldrig vill kliva upp ur den när vinden ylar och snön faller utanför. Det här blev nog vår bästa vinter hitintills här ute på västkusten. Att en säng skulle kunna göra så stor skillnad, det hade vi aldrig kunnat tro.

Happy kontinentalsäng.

Kontinentalsängen Happy – visst är den fin?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *