Välkommen!

Det är kanske inte helt lätt att blogga på ett bra sätt. Det verkar idag som det finns vissa saker som man måste skriva om för att det ska betraktas som en bra blogg, men jag är inte direkt intresserad av att skapa en blogg som andra anser passar standardmodellen för ”bra”. Jag vill göra en blogg som jag tycker är bra, som passar mig och passar de som vill läsa om mig och vad jag sysslar med. Därför kommer mitt bloggande här att hela tiden utgå från mitt sätt att se på saker och innehålla ämnen som kanske engagerar, eller kanske inte. Det för helt enkelt visa sig.

Bloggen kommer i vilket fall att handla om mig, Martina, och jag bor i skärgården strax utanför Göteborg. Jag är en människa som älskar vattnet, havet och allt som har med detta element att göra, så mycket av innehållet kommer att handla om sådant som jag gör där, allt ifrån segling till simning. Det kommer också att handla om västkusten och skärgårdens strålande skönhet, för det är få platser i världen som är så vackra.

kajak

Men såklart kommer ni också att få lära känna mig mer. Bloggen kommer att bli öppen och personlig, vilket betyder att ni helt enkelt får tåla att jag blir lite privat emellanåt. Skulle det vara så att det blir för mycket får ni helt enkelt läsa vidare, men jag tror att ni uppskattar om man visar sig från sin mer personliga sida. Det blir mer äkta då skulle jag vilja tro. Hoppas att ni får en bra stund här och är det något så är det bara att skriva!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *