Presenter till henne och honom

Jag har sedan några år tillbaka en underbar pojkvän som jag känner är precis den som jag alltid har letat efter. Det har varit både den ena och den andra genom åren, men det känns så skönt att ha hittat en person som man verkligen drar jämnt med, i princip hela tiden. Det i sin tur gör att jag måste nypa mig själv lite i armen när jag tänker på det, för det kan inte vara möjligt att jag kan få ha det så här bra som jag har det. Men varje gång blir resultatet av nypet det samma, det är faktiskt sant det som är.

armbandet thomas sabo

Armbandet från Thomas Sabo. Bild: Blingit.se

Därför brukar jag överraska honom med lite presenter då och då och nu senast så blev det en ny klocka från Daniel Wellington. Men det är inte bara han som får presenter. Nej, för när han ska få så passar jag på att köpa en present till mig själv, och ofta inom samma tema som den som jag köper till honom. Därför blev det ett armband från Thomas Sabo som jag köpte till mig själv, och nu kan vi båda njuta av att ha nya accessoarer.

Jag brukar normalt inte tipsa om olika saker, men jag kan verkligen rekommendera er att besöka http://blingit.se. Det är en sida som är fylld av massa olika saker som är så vackra och fina och användbara. Jag brukar sitta och drömma mig bort på den sidan, och lyckligtvis vet pojkvännen om min kärlek till Blingit, vilket gör det lätt för honom att köpa presenter. Men vi får väl i alla fall försöka hålla i pengarna lite, även om det är väldigt roligt att shoppa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *