Om min blogg

Ni ska vara väldigt varmt välkomna till den här bloggen! Det är här som västkusten kommer att få sig den hyllningen som den förtjänar, för det är många som ännu inte har sett den absolut bästa sidan av det här området. Jag överdriver inte när jag säger att det förmodligen är ett av de finaste områden som finns i världen, sommartid, och hela intrycket av västkusten under sommaren gör det värt att lida igenom de tuffa vintermånaderna när det mesta man får är snöblandat regn och blåst. Det är under sommaren som det händer på västkusten och framför allt på vattnet!

Jag älskar allt som har med vatten och havet att göra och speciellt det som man gör på det. Bor du på västkusten är det närmast tjänstefel att inte har något med vattnet att göra, och jag är verkligen inget undantag. Jag har provat på det mesta som har med vatten att göra, och visst är det så att alla saker kanske inte riktigt att lockat mig men det finns delar som faller mig mer i smaken än andra. Det är framför allt när det kommer till kajaken, segelbåten eller bara ren och skär muskelstyrka i form av simning! Att jag är ett vattendjur är något mamma och pappa sagt sedan jag var liten och det lär fortsätta vara på det sättet så länge jag lever.

Men mitt liv består av fler delar än enbart vattenrelaterade aktiviteter. Det finns mycket att göra om dagarna, både positiva och negativa saker, och mycket av det kommer jag att dela med mig av här på bloggen. Kanske är det så att ni känner igen er i någon som jag gör eller kanske är det ett helt nytt ämne som jag tar upp. Oavsett vad så skulle jag bli glad om ni ville höra av er till mig och säga vad ni tycker! Det kommer i slutändan göra bloggen bättre, och det är precis det jag vill!