En svensk klassiker

Jag har många gånger funderat på vad jag har för mål med mig själv och mitt liv. Det är inte alla gånger helt lätt att hitta svaren på sina frågor, eftersom att de kan variera beroende på var man befinner sig i livet. Så har det varit för mig, och de mål och tankar jag hade för fem år sedan är inte alls de målen som jag har idag. Och det är naturligt, det är viktigt att det får vara så att mål faktiskt kan förändras över tid. Men det finns ett mål som jag fortfarande har siktet inställt på, nu såhär flera år senare. Nämligen den svenska klassikern.

Jag har testat på alla dessa lopp som ingår i den svenska klassikern, alltså Vasaloppet, Vansbrosimmet, Lidingöloppet och Vätternrundan, men jag har aldrig gjort dem på en och samma säsong, vilket man måste göra för att kunna ta säga att man har gjort en klassiker. Det är mitt mål att fixa detta, och eftersom att jag redan gjort alla dessa lopp så vet jag vad som krävs för att klara av det. Men det kommer betyda att jag verkligen får ligga i med träningen, och den börjar nu under hösten.

Jag tänkte börja med Vasaloppet nästa mars, för det var det som jag tyckte var överlägset jobbigast. Med det gjort så är det bara att fortsätta nöta sig genom de andra loppen under året som kommer, och när jag väl går i mål i det sista loppet så kommer jag att vara så himla nöjd över mig själv och vad jag gjort. Jag hoppas jag får vara frisk under hela hösten för att komma prefekt tränad till denna utmaning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *