Badrumsjobb

”Badrumsrenovering” är något som sprider skräck hos de flesta. Det tar lång tid, blir dyrt och under tiden det pågår så kan man inte använda sitt badrum. Det är helt sant, det är inte en så värst trevlig upplevelse, och vi fick gå igenom det nyligen. Som tur var så blev den inte så omfattande, mest byte av några rör som jag förstod det, men ändå rätt så jobbigt. Livet i Skärgården är inte alltid en dans på rosor, men å andra sidan, även i stan behöver man nog renovera sina badrum ibland, har jag hört från tillförlitliga källor. Nu blev det ju inte så dyrt och jobbigt som en totalrenovering tack och lov, men vi tog ändå tillfället i akt att göra lite extra ändringar, när nu badrummet ändå renoverades.

Nya möbler
När vi nu ändå höll på och fixade så bestämde vi att det var lika bra att fixa ny toalettstol och nytt handfat också, så att allt skulle kännas lite extra nytt. Det blev riktigt bra och gör att renoveringen verkligen känns värd det. Annars skulle ju badrummet sett likadant efteråt som innan, och hur roligt vore det? Det kanske kostade lite extra slantar men det var vi beredda att betala (som om vi hade ett val). Vi funderade också på att kakla om, men bestämde att det kunde vänta lite – vi är ju inte gjorda av pengar, precis. En sak i taget, även om det nu blev två, med renovering och nya möbler.

Kakel nästa steg
Nytt kakel kommer dock, men där vill vi ha en lite lyxigare variant som då självklart kommer att kosta lite extra, så det får vänta. Men det känns som det vore dumt att välja något som vi mest skulle tycka var okej, när vi skulle få leva med det under många många år. Då är det lika bra att göra det rätt från början.

Det var den senaste rapporten från livet här i skärgården. Nu undrar vi hur alla ni andra där på fastlandet har det, nu när höstrusket snart är här. Det kommer att blåsa här ute, kan vi lova, men det är så vi vill ha det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *